Workshop Kracht

Iedere dag worden we geconfronteerd met veel verschillende gebeurtenissen en informatie. Soms lijkt het teveel en kan je niet helder meer nadenken. Je weet niet meer precies wat je wilt en laat je meeslepen door de dagelijkse stroom. Dat voelt vaak niet lekker aan.

Lusteloosheid, onrust, frustratie en allerlei lichamelijke klachten kunnen het gevolg zijn.

Er schuilt een onbeperkte kracht in ons. Het verbinden van gevoel en verstand brengt je in contact met dit onbeperkte vermogen.

De ééndaagse workshop Kracht is een inspirerende reis naar kracht. Deze kracht maakt het mogelijk dat je gemakkelijker en effectiever omgaat met gebeurtenissen in je leven. Ook krijg je hierdoor inzicht in de manieren waarop je kracht kunt aantrekken en gebruiken. Afwisselend zijn er actieve en verstillende oefeningen waardoor je kracht en ontspanning voelt.

De workshop wordt gegeven in "Hoeve Vruchtenburg" met een prachtige tuin, een oase van schoonheid en rust midden in het drukke Rotterdam.

 

Ben je geïnteresseerd? Wil je je aanmelden? 
Stuur dan een bericht naar Jolanda van Kampen,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .